Over ons

Moving Studios is begonnen in 2014 als een project van Stefan Broeder (26) en Dennis Hooijenga (26). Jarenlang hebben wij ons als muzikanten geërgerd aan het gros van de oefenruimtes in Nederland. Als gedreven musici hebben wij oefenruimtes gehad van Amsterdam tot aan Maastricht, maar de kwaliteit van de apparatuur en de ruimtes viel vaak heel erg tegen (een klein zweethok met een afschuwelijke akoestiek, klinkt dat bekend?). Daarom zijn we Moving Studios gestart – oefenruimtes met gewoon goede spullen, en waar je kunt oefenen op en een prettige en relaxte manier.

Nieuw pand

Ons avontuur begon in een anti-kraakpand in Almere met twee repetitieruimtes voor bands. Maar inmiddels zijn we verhuisd naar een modern pand aan de Markerkant. Geluidstechnicus Victor van Zeeland (64) voegde zich bij ons team, en samen hebben we gebouwd aan een theaterzaal op de begane grond genaamd ‘De Honingpot’. In de vrije uren is deze ruimte van 150m2 te huren als repetitieruimte – oefenen voelt bij ons daardoor bijna net als optreden!

Toekomst

Momenteel werken wij hard om Moving Studios uit te bouwen tot een professionele studio en voorzien wij bands, koren, DJ’s, dansgroepen, theaterproducties van een ruimte voor repetities en professionele opnames. Wij hebben nog beschikbare kamers en kijken uit naar samenwerkingen met muziekdocenten, bands, opnamestudio’s en ga zo maar door.

Graag maken we ook kennis met jou!


Stefan Moving Studios
Stefan
Dennis moving studios
Dennis
victor moving studios
Victor